Ruta Pirinexus

  Amb aquest enllaç trobarem tota la informació i mes d’aquesta ruta circular anomenada Pirinexus. http://www.pirinexus.cat/ En aquest cas la ruta la dividim en 4 trams:
  • Com vivim a BCN, ens resulta millor començar des de Girona. Així que matinem i agafem el tren. Al arribar a Girona esmorzem i sortim per la via verda cap a Olot, aquí parem per dinar i ens decidim per fer-ho al Restaurant Café del Mig, situat a la plaça del mateix nom. Continuem i ho fem per carretera, una llarga pujada fins arribar al Serrat de Sentigosa i després tenim el descens a Sant Joan de les Abadesses, aquí la pluja ja no es una amenaça i es converteix en un fet, així que ens preparem i continuem cap a Sant Pau de Seguries, on tenim reservat al Càmping Els Roures un apartament per passar la nit. Cada vegada plou més intensament, fins que, al arribar a Sant Pau ja cau pedra i ens tenim que refugiar una bona estona. Arribem al Càmping chops, i ens atenen fantàsticament, aconseguint tot el necessari per estar ben còmodes.

  Resum: distància 90 Km, velocitat mitja 13,3 KM/h i desnivell acumulat 1.453 mts

  • La segona etapa es la més maca  de les quatre,  el dia es solejat i degut a la pluja del dia anterior és fresc i agradable. Passem per Camprodon  on el riu Ripoll va molt crescut i comencem l’ascens al Coll D’Ares. Un descens fantàstic cap a Prats de Molló on dinem. Continuem fent via verda i passant per varies poblacions, la més maca Ceret, aprofitem i donem una volta i ja cap a Le Boulou  o Le Volo,  on farem nit.

  Resum: distància 83 Km, velocitat mitja 15,1 KM/h i desnivell acumulat 855 mts

  • La tercera etapa sortim de Le Boulou, no abans de fer un bon esmorzar, ja que ens toca fer l’ascens, direcció a la ciutat Maureillas, cap a la Serra de Panissars, i després d’una forta baixada, passarem a Espanya per la Jonquera. Passem per Capmany, dinem a Vilarnadal, Castell De Peralada, Castelló D’Empuries, Sant Pere Pescador, L’Armentera i toquem platja a Sant Marti D’Empuries, L’Escala, Sant Joan De Belcaire i arribem a Torroella de Montgrí  on passem nit.

  Resum: distància 91 Km, velocitat mitja 13,6 KM/h i desnivell acumulat 870 mts

  • Quarta i última etapa, la més plàcida, sortim de Torroella, després d’esmorzar, passem per Palafrugell, Palamós, Platja D’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Sta. Cristina D’Aro, a Llagostera dinem, Cassà De La Selva, Quart i Girona  on agafem el tren cap a BCN.

o   Resum: distància 85 Km, velocitat mitja 15,8 KM/h i desnivell acumulat 586 mts

o   Resum Total: distància 349 Km, velocitat mitja 14,5 KM/h i desnivell acumulat 3.764 mts  

Integrantes: José Manuel Portero, Aberto Escudero, Qim Cubel